keskiviikko 26. elokuuta 2015

lomalla

Tänä kesänä oli lyhyin loma miesmuistiin ja koska se oli vain 2 viikkoa tuli nautittua siitä koko rahan edestä. Ei tarvinnut ottaa paineita mistään, vaan teki juuri sitä mitä huvitti.

Lomalla mankku ei pölissyt eikä rauta kolissut vaan tuli treenattua rennolla otteella fiilispohjalta ja silloin kun siltä tuntui.




Olen aina aiemmin ottanut kuulan mukaan veneeseen mutta nyt jätin suosiolla kuulan kotiin ja otin vain trx:n mukaan. Mainio veneessä pienen kokonsa vuoksi ja helppo kiinnittää mastoon.

Ja tuossahan tuo treeni meni oikein kätevästi samalla kun purjehdittiin. Sai samalla treenattua tasapainoa.

Täytyy sanoa, että tuo on tähän mennessä paras treenipaikka missä olen treenannut :)



Banaanilettuja, 1 muna, 1 banaani, raakasuklaajauhoa, halutessa herajauhetta





Saaresta löytyi pitkät ja loivat portaat mitä lasten kanssa juostiin ja loikittiin ylös ja alas. Sen jälkeen vielä bulgarialaista askelkyykkyä merinäköalalla.







Tultiin saareen ja saatiin olla toinen päivä aivan yksin kun muut lähtivät aamusta jatkamaan matkaa. Otin tietysti hyödyn irti ja otin koko laiturin treenikäyttöön.

Tein kiertoharjoitteluna askelkyykkykävelyä ja lankkua, varjonyrkkeilyä ja penkillenousua ja mitä muuta siinä tulikaan treenattua. Hauskaa oli ja hiki tuli.

Harmi etten saanut videota kun tein päällä seisontaa, itselle nauraminen on ehkä hauskinta mitä tiedän ja hihittelin itsekseni kun pöydän piti olla "suojaamassa selustaa" mutta en tajunnut, että olikin aika matala ja siitä sitten kerien räminällä alas. Onneksi ei sentään mereen asti :)
Mutta tuli niitä onnistumisiakin kun sain tasapainon balanssiin.











Iniön saaressa paras thaimaalainen ravintola missä olen kuunaan syönyt. Paikkaa pitää 
thaimaalainen nainen, hinta on huokea ja ruoka suussa sulavaa.
Jos liikutte ensi kesänä huudeilla niin suosittelen lämpimästi.




Merellä mielikuvituksella ei ole rajoja treenejä suunnitellessa. Uinnin lomassa tuli vedettyä veneen reunasta leukoja.


Herasta ja raakakaakaosta saa hyvä välipalajuoman. Kunhan ei laita kaakaota liikaa. Jostain syystä tuo ei liukene niin hyvin.








Kaiken kaikkiaan mitä ihanin loma eikä viileä ilma haitannut yhtään kun sai uida joka saaressa ilman pelkoa sinilevästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti